Corsair Vengeance M65 Crni

Corsair Vengeance M65 je odličan gamerski miš, s jednom zanimljivom opcijom – Sniper dugmetom, velikim crvenim dugmetom na lijevoj strani.

Sniper dugme smanjuje osjetljivost miša na 400 DPI, što znatno usporava njegov odaziv. Dakle, ova opcija odlično dođe prilikom korištenja snajpera u FPS igrama, pogotovo početnicima. Miš je udoban i osjetljiv, a samo sučelje programa za konfiguraciju je vrlo solidno napravljeno. Program omogućava konfiguriranje tri moda osjetljivosti, kao i sniper mode.

Da bi se olakšalo igranje, miš ima i osam podesivih tipki, a na dnu je pet jastučića koji smanjuju otpor prilikom pomicanja tako da se M65 može jednako dobro koristiti na svim podlogama. Glavne tipke su napravljene od metala, a kotačić je napravljen od gume. Općenito gledano, kvaliteta korištenih materijala je na visokoj razini. Za povezivanja s računalom Vengeance M65 koristi USB 3.0 kabel  s obzirom da su žični miševi daleko precizniji od bežičnih.

Corsair Vengeance M65 bijeli

Najveći minus Vengeance M65 miša je što su glavne tipke preosjetljive, pa je lako greškom kliknuti, što zna biti iritantno u nekim situacijama.

Za razliku kod 6400 DPI kolika je maksimalna osjetljivost kod Razer DeathAddera 2013, na ovom mišu  senzor ide do maksimalnih 8200 DPI, što će zadovoljiti i najzahtjevnije gamere. Za Vengeance M65 na našem tržištu potrebno je izdvojiti oko 530 kn, što ga čini solidnim odabirom ako gledamo uloženo / dobiveno. Miš dolazi u dvije varijante, crnoj i bijeloj.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here