Facebook Find WiFi opcija u mobilnoj aplikaciji

Mnogima je život bez Facea gotovo nezamisliv i zato su Mark Zuckerberg i njegova ekipa odlučili pomoći svojim korisnicima da se dokopaju besplatnog interneta u trenucima kada je podatkovna mreža preslaba ili će uskoro potrošiti dragocjene gigabajte.

Još krajem prošle godine Facebook je najavio kako uvodi alat koji bi trebao pomoći korisnicima da pronađu javne besplatne Wi-Fi hotspotove.  U prošlih nekoliko mjeseci ova usluga je bila dostupna na „odabranim lokacijama“, odnosno bila je u testnoj fazi. Sada je Facebook tu uslugu odlučio omogućiti i ostatku svijeta pa će biti dostupna svima.

Iako za ovu namjenu već postoji nekoliko sasvim solidnih aplikacija, za korištenje ove usluge za korištenje ove usluge nije potrebno instalirati dodatnu aplikaciju već će se ista moći koristiti putem postojeće Facebook aplikacije.

„Find Wi-Fi“ će biti dostupan bilo gdje na svijetu i to putem Android i iOS uređaja. Podaci o hotspotovima su dobiveni s samih Facebook Business stranica. Kada se odabere ova opcija iz izbornika aplikacija će prikazati vašu lokaciju i obližnje Wi-Fi hotspotove na koje možete spojiti svoj mobilni uređaj i besplatno surfati internetom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here