Advanced Uninstaller Pro

Advanced Uninstaller Pro je besplatni alat koji služi za deinstaliranje programa, a za razliku od Unistallera ugrađenog u Windowse, Advanced Uninstaller Pro uklanja sve tragove koje ostavljaju instalirani programi, kao što su nepotrebne datoteke i ključevi u Windows registru.

Sučelje i značajke

Ovaj alat je sličan Revo unistalleru, no za razliku od navedenog sučelje ovog alata je mnogo inovativnije i svježije, a  opremljen je i brojnim dodacima. Advanced Uninstaller Pro ima i opciju praćenja što se događa prilikom instaliranja nekog programa, a pomaže i prilikom detektiranja raznih problema prilikom instalacije određenog programa.

Osim navedenog, AUP je opremljen s nekoliko korisnih dodataka za održavanje operativnog sustava, tako da su u njega ugrađeni alati za optimiziranje i čišćenje registra, alat za čišćenje privremenih i nepotrebnih datoteka, alat za čišćenje povijesti web preglednika, alat za praćenje pokrenutih Windows procesa, upravitelj fontova, kao i neki drugi korisni alati i tweakovi. Glavni alat – Unistaller na vrhu prikazuje nedavno instalirane programe, a ostali programi su izlistani abecedno.

Samo sučelje ovog programa je slično Windows 8 sučelju, s velikim pločicama koje omogućavaju brz pristup svim alatima.

Posljednja verzija, 11, kompatibilna je s Windows XP, Vista, 7 i 8  (32 i 64 bitnim)operativnim sustavima, a instalacijsku datoteku (oko 22MB) moguće je preuzeti s službene stranice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here