konvertibilni laptop Acer Spin 7

Osim super tankih laptopa iz serije Swift, Acer ja na IFA sajmu predstavio i super tanke konvertibilne laptope pod nazivom Spin.

Debljina ovih konvertibilnih prijenosnika je 10.98 milimetara na najširoj točci, a kao i Swift serija i ovi modeli dolaze u aluminijskom kućištu.

U seriji se nalaze 3 modela, a svaki od tih modela dolazi u nekoliko varijanti u pogledu hardvera. Spin 7 je najskuplji i najmoćniji model u seriji i ujedno ima najveći zaslon od 14 inča u Full HD rezoluciji. Pogonjen je Intel Core i7 procesorom, a podaci se spremaju na 512 GB SSD.

S obzirom da se radi o konvertibilni laptopu kojem se ekran okreće za 360 stupnjeva, logično je da je opremljen s dodirnim zaslonom tako da se Acer Spin može koristiti i u tablet načinu rada. Za spajanje dodatne opreme tu su i 2 USB tip C utora.

Nešto jeftiniji Spin 5 dolazi s nešto manjim ekranom dijagonale 13.3 inča. Najjača konfiguracija ovog modela uključuje i nove Intelove Kaby Lake procesore sedme generacije, do 8 GB DDR4 memorije i 512 GB SSD.

Dodirni zaslon uključuje i podršku za Windows Ink i  Acer Active Pen, a vanjski dio je presvučen posebnim slojem koji bi trebao eliminirati otiske prstiju.

Spin 1 je najpovoljniji model u seriji koji je namijenjen studentima i manje zahtjevnim korisnicima. Postoji verzija s 11.6“ ekranom kao i verzija s 13.3“ ekranom i to u HD i Full HD rezoluciji. Ovaj model dolazi s slabijim Pentium i Celeron procesorima.

acer spin 7 konvertibilni laptop

Cijene su slijedeće, početna cijena Acer Spina 7 je 1299 €, Spina 5 je od 599 € i Spina 1 je od 399 €. Svi modeli su opremljeni Windows 10 operativnim sustavom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here