Acer Swift 7

Acer je na IFA sajmu u Berlinu predstavio novu seriju laptopa pod nazivom Swift. Radi se o prijenosnicima zapakiranim u vrlo tanko aluminijsko kućište s dijagonalom ekrana od 13 i 14“, a serija obuhvaća gotovo sve cjenovne rangove.

Acer Swift 7

Krenimo od najskupljeg Swift 7 koji je debeo točnije tanak svega 9.98 mm. Laptop dolazi s aluminijskim kućištem i Gorilla Glass zaštitnim slojem. 13.3“ ekran ima Full HD rezoluciju, a baterija bi trebala trajati do 9 sati.

Acer Swift 7 dolazi s sedmom generacijom Intelovih procesora (Kaby Lake) i u raznim konfiguracijama. U ponudi su konfiguracije s 8 GB RAM-a i SSD diskovima, tipkovnicom s pozadinskim osvjetljenjem i dva USB tip C konektora. Cijena ovog modela je 1299 €.

Acer Swift 5

Swift 5 je nešto jeftiniji model koji će se prodavati po cijeni od 799 €. Za te novce dobiti ćete prijenosnik s 14 inčnim ekranom u Full HD rezoluciji, novim Kaby Lake Intelovim procesorima u kombinaciji s 256 ili 512 SSD-om.

Laptop dolazi u bijelo – zlatnoj ili crno – srebrnoj varijanti, a i ovaj model ima tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem i USB 3.1 tip C konektor. Neki modeli imaju i skener otiska prsta.

Acer Swift 3

Acer Swift 3 dolazi s kućištem od brušenog aluminija i teži 1500 g. Ovdje su u ponudi Intelovi Skylake procesori 6-te generacije, ali  i novi Kaby Lake procesori.

I Swift 3 ima USB tip C konektor, SSD maksimalnog kapaciteta do 512 GB, skener otiska prsta i72 mm touchpad. Početna cijena Swifta 3 je 599 €.

Acer Swift 1

Acer Swift 1

I na kraju najpovoljniji model Swift 1 ima 14 inčni zaslon i Intel Pentium ili Celeron procesore. Baterija kod ovog modela bi trebala izdržati do čak 12 sati, a dolazi s 4 GB RAM-a i 64/128 GB eMMC memorije.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here