Acer Liquid Z3 i E4

Nekoliko dana prije početka Mobile World Congress sajma, Acer je predstavio dva nova Android pametna telefona koji bi u travnju trebali doći na tržište.

Acer Liquid E3

Acer Liquid E3 je jači model. Ima zaslon dijagonale 4.7 inča, rezolucije 720p. Hardware je sasvim solidan – četvreojezgreni 1.2GHz procesor, 1GB RAM-a, no samo 4 GB interne memorije. S stražnje strane se nalazi i 13 MP kamera, a s prednje 2 MP za video pozive. Zanimljivo je da je debljina ovog modela samo 8.9mm.  Cijena Acer Liquid E3 bi trebala biti 199 €.

Acer Liquid  Z4

Acer Liquid  Z4 je low-budget Android pametni telefon. Zaslon ima dijagonalu od 4 inča, dok se unutar kučišta nalazi 1.3GHz dvojezgreni procesor. Interna memorija je isto 4 GB, kao i na E3 modelu, no ovaj model ima duplo manje radne memorije, 512 MB i kameru od 5MP. Cijena Liquid  Z4 telefona će biti vrlo povoljnih 99 €.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here