Vivo Xplay5 dizajn uređaja

Nakon završetka MWC 2016 gdje su svi važniji proizvođači pametnih telefona predstavili svoje nove prinove, sada su se počeli održavati razni eventi gdje ostali proizvođači predstavljaju svoja čudesa.

Jedan takav event je održan danas u Pekingu, na kojemu je Vivo predstavio dva Xplay5 smartfona. Jači od tih modela Vivo Xplay5 Elite  dolazi s Snapdragon 820 SoC, čak 6 GB radne memorije i to ne bilo kakve već brze LPDDR4, 128GB interne memorije i DAC čipom.

Slabiji model Vivo Xplay5 ima 4 GB RAM-a, Qualcomm Snapdragon 652 Soc i također 128GB prostora za pohranu.

Obje verzije imaju 5.43 inčni zaslon u QHD rezoluciji (2560 x 1440 px), senzor otiska prsta na stražnjoj strani, 16 MP kameru s Sony IMX298 senzorom (f/2.0) i 8-megapikslnu kameru s f/2.4 otvorom blende poviše zaslona, 3600 mAh bateriju, no začudo dolaze s starijim Android 5.1 OS-om i nema informacija o eventualnoj budućoj nadogradnji sustava.

Vivo Xplay5 dizajn dostupnost i cijena

Vivo je dizajn Xplay5 posudio malo od Applea malo od Samsunga. Zaslon je zakrivljen baš kao kod modela Galaxy S6 edge i Galaxy S7 edge, dok je stražnji dio kopija iPhonea 6. Kako i priliči flagshipu okvir uređaja je napravljen od metala.

Vivo Xplay5 se najvjerojatnije nikada neće prodavati u tržištima osim u Aziji, no to vas neće spriječiti da ga eventualno naručite putem neke web trgovine. Cijena Xplay5 Elite je oko 700 US $, što ga čini najskupljim kineskim pametnim telefonom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here