1TB PS4 Ultimate Player Edition

Više od dvije godine nakon predstavljanja Sony PlayStationa 4, tvrtka je predstavila novi model s 1 TB prostora za pohranu. Iako je bilo očekivano da će novi PlayStation 4 biti predstavljen još prošlog tjedna na E3 sajmu, Sony je malo zakasnio no bitno je da uskoro konzola kreće u prodaju.

Na tvrtkinom blogu je objavljeno kako konzola kreće u prodaju od 15. srpnja ove godine i to u Europi, Africi, Kini, Indiji i Australiji, pa ako ste planirali kupiti ovu igraču konzolu možda je bolje da pričekate koji tjedan, kako bi nabavili model s više prostora za pohranu podatka.

Specifikacije ove verzije PlayStationa 4 pod nazivom Ultimate Player 1TB Edition su identične kao i kod originala, a osim veće memorije, ova verzija je i 10 % lakša, a trebala bi trošiti i do 8 % manje energije u odnosu na prethodnu.

Nažalost, Sony još uvijek nije objavio cijene ovog uređaja, no novi PlayStation 4 će se uskoro pojaviti na brojnim svjetskim web trgovinama za prednarudžbu, tako da ćemo i tu informaciju doznati vrlo skoro.

Prostor za pohranu se i do sada mogao proširiti putem vanjskih jedinica poput Nyko PS4 Data Banka, no interna memorija je mnogo brža prilikom čitanja, odnosno zapisivanja, nego eksterna.

Komentiraj ovaj članak