1TB PS4 Ultimate Player Edition

Više od dvije godine nakon predstavljanja Sony PlayStationa 4, tvrtka je predstavila novi model s 1 TB prostora za pohranu. Iako je bilo očekivano da će novi PlayStation 4 biti predstavljen još prošlog tjedna na E3 sajmu, Sony je malo zakasnio no bitno je da uskoro konzola kreće u prodaju.

Na tvrtkinom blogu je objavljeno kako konzola kreće u prodaju od 15. srpnja ove godine i to u Europi, Africi, Kini, Indiji i Australiji, pa ako ste planirali kupiti ovu igraču konzolu možda je bolje da pričekate koji tjedan, kako bi nabavili model s više prostora za pohranu podatka.

Specifikacije ove verzije PlayStationa 4 pod nazivom Ultimate Player 1TB Edition su identične kao i kod originala, a osim veće memorije, ova verzija je i 10 % lakša, a trebala bi trošiti i do 8 % manje energije u odnosu na prethodnu.

Nažalost, Sony još uvijek nije objavio cijene ovog uređaja, no novi PlayStation 4 će se uskoro pojaviti na brojnim svjetskim web trgovinama za prednarudžbu, tako da ćemo i tu informaciju doznati vrlo skoro.

Prostor za pohranu se i do sada mogao proširiti putem vanjskih jedinica poput Nyko PS4 Data Banka, no interna memorija je mnogo brža prilikom čitanja, odnosno zapisivanja, nego eksterna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here