Playstation logotip

Iako je PlayStation 4 u predstavljen prije više od dvije godine, Sony je sada omogućio da se i prastare Playstation 2 igre mogu igrati i na novoj igraćoj konzoli. Tvrtka inače ovih dana slavi 20 godina najpopularnije igrače konzole, a kakao upravo drugo izdanje PlayStationa je mnogim igračima ostalo u srcu odlučili su ponuditi stare klasike na novom PS4.

Od danas je dostupno nekoliko starih klasika po cijenama od 9,99 do 14, 99 US $, objavljeno je na blogu tvrtke.

Na popisu se nalaze igre stare i po 14 godina poput Grand Theft Auto  III  i malo novijeg naslova Grand Theft Auto: Vice City. Obje igre koštaju po 14, 99 US $. Od ostalih naslova tu su još i Dark Cloud, GTA San Andreas,  Rogue Galaxy, The Mark of Kri, Twisted Metal: Black, War of the Monsters.

Sony je također najavio kako će nove stare igrice izdavati redovito, po popularnim cijenama, a igre su renderirane u 1080p rezoluciji. PS2 igre na novom PS-u će moći koristiti i sve benefite nove konzole poput Remote Playa, Live Broadcasta, Share Playa, Activity Feedsa i dodatnog ekrana.

Iako su neki možda mislili da će se moći koristiti stari CD-ovi  i DVD-ovi s PlayStation2 igrama na Playstationu 4, to neće biti slučaj, već će ove igre biti dostupne isključivo u Playstation storea.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here