Smart Charger 4800 USB Punjač

Za sve one koji posjeduju više pametnih telefona ili tableta iz švicarskog ARCTIC-a dolazi zanimljivo rješenje u obliku USB punjača koji može puniti istovremeno do četiri uređaja.

Smart Charger 4800 opremljen je smart charging tehnologijom koja detektira uređaj koji je priključen na punjač kako bi optimizirala briznu punjenja.

USB Smart Charger 4800 ArcticKako bi znali koji se uređaj puni Smart Charger 4800 je opremljen s pet LED lampica, koje označavaju i količinu isporučene energije. Ako LED-ica sporo treperi to znači da se uređaj puni kapacitetom do 1000 mAh, ako je LED-ica stalno uključena to označava kapacitet punjenja između 1000 i 2500 mAh, brzo treptanje LED-ice označava kapacitet punjenja preko 2500 mAh, a ako LED-ica brzo treperi to znači da je kapacitet punjenja preko 2600 mAh.

Ukupni kapacitet punjenja je 4,800 mA i Smart Charger 4800 može istovremeno puniti tri pametna telefona i jedan tablet bez opterećenja za električnu utičnicu. Ovaj USB punjač ima efikasnost od 86% pa samim time i štedi električnu energiju.

Dimenzije punjača su 53 x 75 x 65 mm i može se bez problema spojiti u bilo koju električnu utičnicu. Zahvaljujući zaštiti od kratkog spoja brzo punjenje uređaja putem ovog punjača je sigurno.

Smart Charger 4800 USB se može naručiti na ARCTIC stranici po cijeni od 18 €.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here