HTC One Nexus Edition

Dolazak HTC One Nexus Edition je slubeno potvrđen, nakon što je HTC najavio kako će Google u svojoj ponudi imati posebno izdanje HTC One uređaja s čistim Android 4.2 operativnim sustavom.

32GB HTC One Nexus Edition bi se na tržištu trebao pojaviti krajem ovog mjeseca putem Google Play trgovine, a uređaj će imati Nexus sučelje, za razliku od originalnog HTCovog uređaja, koji je ima Sense 5 sučelje s BlinkFeed newsfeedom.

Također, HTC Zoe aplikacija koja služi za snimanje i slanje kratkih videozapisa, neće biti dostupna na ovom uređaju. Naravno, kako se radi o Nexus pametnom telefonu, korisnici će imati sve beneficije koje omogućava otključani Bootloader, poput stavljanja custom romova.

Vlasnike ovog pametnog telefona će obradovati i vijest da HTC Beats Audio integration značajka će biti dostupna i na ovom uređaju.

HTC je također najavio mogućnost da će i vlasnici originalnog HTC One telefona u budućnosti moći instalirati stock Android 4.2.2.

Podsjetimo se kako je ovo drugi mobilni telefon koji je rebrandiran za Google ove godine. Već je najavljen dolazak i Googleovog Samsung Galaxy S4, za kojeg je najavljeni početak prodaje putem Google play trgovine također kraj ovog mjeseca

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here