Skype Logo novi

Skype za iPhone i iPad trenutno nije dostupan za download, no to je sve priprema za dolazak nove 5.0 verzije ove aplikacije. Microsoft je zamolio ekipu iz Applea da na neko vrijeme ukloni aplikaciju iz svoje trgovine kako ne bi bilo problema s prelaskom na novu verziju.

Microsoft je službeno potvrdio ovu informaciju na svojoj stranici, a u pripoćenju stoji kako se priprema nova verzija Skypea 5.0 za iOS koja bi se uskoro trebala pojaviti u Appleovom iStoreu.  Kako će Skype 5.0 izgledati možete vidjeti ovdje.

Najveća promjena je samo sučelje aplikacije, koje sada identično aplikaciji za  Windowse i aplikaciji za  Android, no optimizirano je za Appleove uređaje. Programeri također obećavaju i 5 puta brže performanse u odnosu na prethodnu verziju. iPhone korisnici će moći koristiti chat bez obzira da li je druga osoba trenutno na Skypeu. Čim se ta osoba prijavi na ovaj servis primiti će tu poruku.

Ekipa iz Redmonda također obećava da će i sustav notifikacija ovaj put raditi ispravno. Prema njihovim informacijama Skype 5 bi trebao stići u roku tjedan dana.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here