Saygus V SQUARED

Saygus V SQUARED

Kampanja na Indiegogo koju je započeo Saygus kako bi financirao razvoj novog V SQUARED pametnog telefona je već prikupila preko milijun dolara, koliko je potrebno da bi uređaj krenuo u masovnu proizvodnju.

Na sličan način je ekipa iz OnePlus-a financirala svoj One smartphone, no Saygus želi nešto više, odnosno napraviti vrhunski pametni telefon.

Saygus V SQUARED je namijenjen svima koji žele pomalo sulude tehničke specifikacije svog ljubimca.  Tako bi ovaj mobitel trebao imati 64 GB interne memorije, koja bi se mogla proširiti za dodatnih 400 GB putem dviju microSD kartica. Dakle,  V SQUARED bi imao ukupno 464 GB prostora za pohranu podatka.

Kapacitet

S stražnje strane bi se trebala nalaziti 21 MP kamera, koja može snimati i 4K video zapise, dok s prednje strane bi trebala biti impresivna 13 MP kamera. Za reprodukciju zadužena je  Harman Kardon 3D tehnologija, a uređaj bi trebao imati i IPX7 certifikat koji mu jamči vodonepropusnost.

Kamera

Ostale specifikacije uključuju 3100 mAh izmjenjivu bateriju, podršku za 3G i 4G LTE mreže, Snapdragon 801 chipset s 2.5 GHz procesorom, 3 GB radne memorije, 5 inčni 1080p zaslon, podršku za bežično punjenje.

Što se tiče operativnog sustava, Saygus V SQUARED bi trebao imati čisti (stock) Android 5.1 OS, uz dodatak nekih sigurnosnih značajki.

Tvrtka se već udružila s nekim proizvođačima pametnih telefona u Kini, pa se očekuje kako bi ovaj mobitel u skorijoj budućnosti mogao krenuti u masovnu proizvodnju. Prvi plan je bio svoju premijeru V SQUARED doživi ovu jesen, no to bi moglo biti i ranije s obzirom da su u kratkom vremenu prikupili dovoljna sredstva za financiranje projekta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here