Samsung PC Studio New

Samsung PC Studio je obvezan program za sve vlasnike Samsung mobilnih uređaja uz pomoću kojeg mogu sinkronizirati podatke između računala i mobitela.

Trenutno su dostupne dvije verzije ovog programa – PC Studio 3 i New PC Studio. Koja je verzija namijenjena vašem mobilnom telefonu možete pronaći u uputama svog uređaja.

Samsung PC Studio značajke

Uz pomoć ovog programa možete sinkronizirati kontakte, uređivati kalendar, prebacivati datoteke, kreirati slati SMS i MMS poruke. Samsung PC Studio podržava i sinkronizaciju email poruka s Microsoft Outlookom i sličnim email klijentima, a s ovim programom moguće podesiti internet vezu i koristiti telefon kao modem za spajanje na internet.

Osim navedenog program služi i za preuzimanje najnovijih ažuriranja softwarea za Samsung mobilne uređaje.

Minimalni sistemski zahtjevi za pokretanje programa su  Pentium 600 MHz ili jači procesor, 512 MB radne memorije i 200 MB prostora na čvrstom disku i slobodan USB port na vašem računalu. Samsung PC Studio radi pod Windows okruženjem i to u verzijama 2000 (SP4) i novijima.

Program se besplatno može preuzeti s stranice podrške, no prethodno je potrebno odabrati točan model uređaja kako bi odredili koja verzija odgovara vašem modelu telefona.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here