Odyssey gaming laptop

Iako Samsung nije poznat poput ASUS-ovog ROG-a, Razera ili HP-ovg Omena  po gaming laptopima, to ne znači da nemaju svog konja za utrku. I ove godine na CES 2019 sajmu su predstavili novu inačicu Odyssey gaming laptopa s novom Nvidia RTX 2080 grafičkom karticom.

Odyssey je opremljen Intel Core i7 procesorom (Samsung nije točno specificirao o kojoj verziji se radi), 16 GB radne memorije, 15.6“ ekranom s 144Hz osvježenjem koji podržava Nvidia G-Sync.

Odyssey gaming laptop gornji dio

Prijenosnik dolazi s 256 GB NVMe SSD-om i s klasičnim HDD-om kapaciteta 1TB. Ne može se reći da se radi o nekom ultra tankom laptopu jer debljina mu je 19.9 mm dok je težina 2.36 kg. S obzirom da se radi o uređaju namijenjenom za igranje igara koji se i ovako neće često prenositi ovo i nije neki veliki problem.

Samsung je naglasio da je kućište napravljeno od metala, dok je ekran spojen jednom šarkom u sredini, kao što smo vidjeli na novim HP Gaming Pavilionima.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here