Samsung proteklih nekoliko godina dominira u prodaji Android pametnih telefona u low-budget segmentu, što nije ni čudno s obzirom da u tom segmentu ima nekoliko modela u svojoj ponudi poput Galaxy Grand Neo ili Galaxy Core Plusa.

Galaxy Trend Plus je predstavljen u jesen prošle godine, o odnedavno je stigao u ponudu domaćih mobilnih operatera.

Značajke

Ovaj smartphone ima 4.0 inčni TFT zaslon rezolucije 480 x 800 px, što daje gustoću piksela od skromnih 233 PPI. Unutar kućišta se nalazi dvojezgreni procesor na 1.2 GHz, 768 MB radne memorije i 4 GB prostora za pohranu podatka. Taj prostor se može proširiti putem SD kartica kapaciteta do 64 GB.

Baterija ima kapacitet 1500 mAh i prema službenim specifikacijama proizvođača trebala bi izdržati 8 sati razgovora ili do 300-njak sati u stand-by modu.

Za razliku od sličnih uređaja poput Sony Xperia E, Samsung je odlučio Galaxy Trend Plus opremiti s dvjema kamerama, stražnjom od 5 MP i prednjom 0.3 MP VGA kamerom. Stražnja kamera može snimati i video-zapise do 720p.

Dimenzije su  63,1 x 121,5 x 10,57 mm dok je težina 118 g. Što se tiče konekcija, Samsung Galaxy Trend Plus je opremljen s 3G, Wi-fi, Bluetooth i USB 2.0 konekcijama.

Što se tiče softwarea, Trend Plus dolazi s Android 4.2 Jelly Bean-om i Samsungovim vlastitim aplikacijama. Vlasnici mogu odabrati između bijele i crne verzije uređaja.

Galaxy Trend Plus se na našem tržištu može nabaviti po relativno povoljnoj cijeni od 1200 kn.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here