Samsung Galaxy pametni telefon dizajn

S obzirom da prodaja Galaxy Notea7 ne ide baš prema planu iz dobro znanih razloga, Samsung bi mogao ranije nego inače predstaviti Galaxy S8.

Prema prvim informacijama, Galaxy S8 bi se trebao uvelike razlikovati od ovogodišnjeg Galaxyja S7 po pitanju dizajna i ovo bi trebao biti prvi uređaj iz ove serije bez fizičke tipke Home.

Skener otiska prsta koji je sada integriran na ovu tipku mogao bi se preseliti ili na stražnju stranu uređaja ili na sam zaslon.
I po pitanju kamera čekaju nas novine. Mnogi flagship telefoni će u idućoj sezoni imati dvije kamere na stražnjoj strani, pa se očekuje da bi i Galaxy S8 trebao slijediti taj trend, po uzoru na LG G5 i Huawei P9.

Dual-edge zaslon

Telefon bi trebao imati i dual-edge zaslon koji će biti zakrivljen i na donjem i gornjem dijelu, ne samo na lijevom i desnom kao što je sada slučaj s Galaxy S7 edge. S ovakvim dizajnom uređaj praktički ne bi imao uopće nikakav obrub oko zaslona.

Kada bi telefon trebao ugledati svijetlo dana sada još uvijek nije poznato, no mnogi izvori tvrde da bi to moglo biti u prvom kvartalu iduće godine.

Tehničke specifikacije su još uvijek velika nepoznanica, no više informacija bi trebali saznati u slijedećih nekoliko mjeseci.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here