Samsung Galaxy S7 dizajn uređaja

Službenog predstavljanje Samsung Galaxy S7 i S7 Edge će se održati slijedećeg tjedna u Barceloni, na prema novim informacijama koje stižu iz Nizozemske cijene ovih uređaja će se kretati između 700 € i 800 €.

Iako je bilo nekih govora kako će Samsung malo smanjiti cijenu svojih flagship uređaja kako bi bolje konkurirao Appleovom iPhoneu, izgleda da od toga neće biti ništa, jer ovogodišnja Galaxy S linija neće biti ništa jeftinija u odnosu na prošlogodišnju.

Iako ove informacija o cijeni nisu službeno potvrđene, izgleda da će osnovna verzija Galaxy S7 s 32 GB radne memorije koštati 699 €, dok će Galaxy S7 Edge koštati 799 €. Navedene cijene se odnose na varijantu s Exynos chipsetom, a modeli s 64 GB RAM-a će biti skuplji za još 80 €.

Dobra vijest je povratak microSD utora, tako da neće biti problema s proširenjem memorije ček ako kupite i jeftiniju verziju.

Što se tiče boja Galaxy S7 / S7 Edge će se prodavati u već prepoznatljivim zlatnim, crnim i bijelim bojama, a moguće je da će na nekim svjetskim tržištima biti dostupan i model u srebrenoj boji.

Očekuje se da će većina vlasnika svoje primjerke i ovako nabaviti putem dvogodišnjih ugovora s mobilnim operaterima, gdje će cijene ipak biti nešto povoljnije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here