Galaxy Note 8 predstavljanje Do better things u New Yorku

Danas je stigla i službena potvrda kako će Galaxy Note 8 biti predstavljen 23. kolovoza na Unpacked eventu u New Yorku.

Ovog puta slogan je „Do bigger things“ prema čemu se da naslutiti da bi zaslon uređaja trebao narasti. Iako nije službeno potvrđeno koliko bi točno trebao biti velik taj zaslon, pretpostavlja se da bi dijagonala trebala biti 6.3 inča.

Prema renderima koji su objavljeni u proteklih nekoliko tjedana vidi se da je dizajn Notea 8 vrlo sličan onom na Galaxy S8+. Skener otiska prsta je i dalje pokraj kamere, no malo je udaljeniji nego na S8. Još jedna razlika je, naravno, Stylus olovka koja je zaštitni znak Galaxy Note serije, ali i dual stražnja kamera.

U prodaji već početkom rujna

Prodaja kreće u dva vala, prvi val početkom rujna kako bi se preduhitrio Apple iPhone 8, jer će tako Note 8 već biti u prodaji kada bude predstavljen novi iPhone. U tom prvom valu bi trebala biti zahvaćana najvažnija tržišta poput SAD-a, Južne Koreje i Tajvana. Na taj način će Samsung dobiti na tim tržištima nekih 4 do 6 tjedana prednosti u odnosu na Apple.

U drugom valu i Galaxy Note 8 bi trebao krenuti u prodaju i u ostalim državama i to bi se trebalo dogoditi tijekom listopada kada bi telefon mogao doći i kod nas. Očekivana cijena je 999 €.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here