Samsung Galaxy J1 2016 dizajn uređaja

Samsung bi trebao tijekom ove godine izbaciti novu verziju Galaxy J1 pametnog telefona. Prve fotografije uređaja je objavio Evan Blass, a radi o press renderima.

Dizajn telefona se ne bi trebao previše mijenjati u odnosu na još uvijek aktualni Samsung Galaxy J1,  vidljive su tek manje promjene na stražnjoj strani uređaja.

Očito je da tvrtka se odlučila na novi način označavanja svojih proizvoda u kombinaciji slova i brojeva, jer nakon već popularne Galaxy S serije koja označava flagship telefone, Galaxy A serije koja označava uređaje srednje klase, u Galaxy J seriju bi trebali biti svrstani uređaji niže kategorije.

Specifikacije Galaxy J1 (2016) ovo i potvrđuju, jer J1 ima 4.5“ ekran rezolucije u današnje vrijeme skromnih 800×480 px. Dakle, model iz 2016. bi trebao biti nešto malo veći (za 0.2“). Unutra uređaja bi trebao biti Samsung Exynos 3457 chipset čija se službena najava uskoro očekuje, svega 1 GB RAM-a, 8 GB interne memorije.

Očekuje se da bi novi Galaxy J1 trebao imati 5 MP glavnu kameru i Android 5.1 OS. Jedno je sigurno, da će ovo biti jedan od najjeftinijih uređaja iz Samsungove Galaxy serije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here