Samsung Galaxy J1

Samsungova J serija pametnih telefona označava Androide iz donje klase, a prvi uređaj iz te serije je Galaxy J1.

Uređaj dolazi u dvije varijante – single-SIM i dual-SIM, a po svojim karakteristikama sigurno ne spada u moćnije smartphone.

Samsung Galaxy J1 specifikacije

Samsung Galaxy J1 ima relativno malu dijagonalu zaslona za današnje vrijeme od 4.3 inča, a rezolucija zaslona je  480 x 800 px. Uređaj je baziran na Mali-400 chipsetu s dvojezgrenim procesorom na 1.2 Ghz. Istovremeno korištenje zahtjevnijih aplikacija bez usporavanja možete zaboraviti jer Galaxy J1 ima svega 512 MB radne memorije, što je ipak premalo u današnje vrijeme.

Pohrana podataka se vrši na 4 GB interne memorije ili na microSD kartice kapaciteta do 128 GB. Ostatak specifikacija uključuju još 5 MP glavnu kameru s mogućnošću snimanja 720p videa, 2 MP prednja kamera,  baterija kapaciteta 1850 mAh i FM radio i Android 4.4 KitKat.

Što se tiče dimenzija, ovaj mobitel će se moći staviti u bilo koji džep s obzirom da su mu dimenzije 129 x 68.2 x 8.9 mm.

Galaxy J1 je namjenjen manje zahtjevnim korisnicima ili onima koji žele imati zamjenski telefon. Cijena do 800 kn nije previsoka, no možda bolji izbor bi bio Sony Xperia E4 koja ima 1 GB RAM-a ili Samsungovi prošlogodišnji modeli poput  Galaxy Core LTE ili Galaxy J5 i J7 jačih modela iz ove serije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here