Samsung Galaxy Core

Samsung bi uskoro trebao na tržište plasirati Galaxy Core pametni telefon, koji će podržavati istovremeno korištenje dviju SIM kartica.

Najavljen je izlazak i single-SIM verzije Galaxy Corea, koja bi se u prodaji trebala naći u srpnju, dok će dual-SIM verzija biti dostupna samo na nekim svjetskim tržištima. Samsung još uvijek nije objavio na kojim će tržištima ovaj uređaj biti dostupan.

Samsung Galaxy Core Specifikacije

Galaxy Core će biti mid range pametni telefon s zaslonom veličine 4.3 inča, rezolucije 480×800 px. Unutar kućišta imati će dvojezgreni procesor od 1.2 GHz,  1 GB radne memorije,  8 GB prostora za pohranu podatka i microSD utor koji će podržavati SD kartice kapaciteta do 64GB. Uređaj že imati i dvije kamere – stražnju od 5 MP i prednju VGA kameru za video pozive.

Operativni sustav i aplikacije

Što se tiče softwarea, uređaj će dolaziti s instaliranim Android 4.1 Jelly Bean OS-om, uz dodatak Samsungovih vlastitih aplikacija, poput  Samsung Hub-a, Kies-a i ostalih.

Galaxy Core će imati i neke značajke koje su preuzete s Galaxy S3 i Galaxy S4 modela, poput Smart Stay opcije koja zatamni zaslon ukoliko pogled nije usmjeren na njega, Smart Alert opcije koja obavještava o propuštenim pozivima i porukama, S Voicea koji omogućava glasovno upravljanje uređajem.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here