Samsung Galaxy Note renderi

Još nije poznato hoće li se nasljednik prošlogodišnjeg Galaxy Notea 5 zvati Note 6 ili Note 7, međutim iz dana u dan poznato je sve više informacija vezanih za novi Samsungov phablet.

Objavljen je 3D render video u kojem se vidi da bi novi Note trebao imati zakrivljeni i lijevi i desni rub zaslona po uzoru na Galaxy S7 edge i njegovog prethodnika Galaxy S6 edge. Na renderima se vidi  S Pen olovka smještena s desne strane uređaja, a izgleda da će telefon imati USB C utor.

Ovogodišnji Note bi trebao biti nešto deblji od prošlogodišnjeg 7.8 mm, dakle deblji za 0.2 mm, a pretpostavlja se da je razlog tomu baterija većeg kapaciteta. Ostale dimenzije uređaja su 153 mm x 74.5 mm, što znači nešto manje od Notea 5 koji je imao dimenzije 153.2 mm x 76.1 mm.

Mnogi izvori tvrde da je Samsung odlučio novom Noteu dati oznaku 7 kako bi izjednačili  redne brojeve ove serije s Galaxy S serijom. Pretpostavlja se da će Note 6/7 imati  Snapdragon 823 ili Exynos 8890 chipset (ovisno o regiji) u kombinaciji s 6 GB RAM-a.

Pretpostavlja se da će phablet biti predstavljen 2. kolovoza, iako iz Samsunga nema službenih informacija, a ovaj model će biti dostupan i Europi za razliku od prošlogodišnjeg modela.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here