Galaxy Note 5 plaćanje Samsung Pay uslugom

Iako je do predstavljanja Galaxy Note 6 ostalo još dugo vremena, iz dana u dan sve je više glasina vezanih za ovaj uređaj.

Već je najavljeno kako bi se Note 6 trebao prodavati i na europskim tržištima, za razliku od njegovog prethodnika, a u proteklih nekoliko dana objavljeno je kako će uređaj dolaziti s novim  Snapdragon 823 chipsetom, koji je poboljšana verzija Snapdragona 820. Ovaj chipset dolazi 64-bitnim Kryo 2.6GHz quad-core procesorom, Adreno 520 grafikom i podržava do čak 8 GB radne memorije, tvrdi SamMobile.

Čisto sumnjamo da će uređaj dolaziti s 8 GB RAM-a, već će biti opremljen s „samo“ 6 GB. Svi su složni u jednome, a to je veličina ekrana koja bi trebala biti 5.8 inča u 1440 x 2560 px razlučivosti.

Samsung je ove godine odlučio vratiti IP68 certifikat za svoje flagshipe Galaxy S7 / S7 edge, pa je vrlo vjerojatno da će i ovaj model biti otporan na vodu i prašinu.

Kao dodati sloj sigurnosti 9to5 Google navodi da će Note 6 imati i skener šarenice oka, jednu od značajki koja baš i nije tako učestala na modernim pametnim telefonima.

Iako postoje neke naznake da bi telefon trebao imati novi Android N, najvjerojatnije će prije biti predstavljen Note 6 nego što Google službeno lansira ovogodišnju verziju Androida, pa su veće šanse da će uređaj dolaziti s Marshmallowom dok će kasnije izaći nadogradnja na noviju verziju OS-a.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here