Galaxy Note serija uređaja

Za razliku od Galaxy Notea 5 koji nikada stigao na europska tržišta, njegov nasljednik Samsung Galaxy Note 6 bi se mogao prodavati i u Europi.

Tvrtka je iz nekog samo njima znanog razloga odlučila da će se za europska tržišta fokusirati na prodaju Galaxy Edge S6 i njegovog većeg blizanca Edge S6+, dok Note 5 možemo naručiti samo iz ostalih svjetskih regija.

Prema posljednjim glasnima Galaxy Note 6 bi mogao biti predstavljen već u srpnju, a ne krajem ljeta, kao što je bio slučaj prethodnih godina. Ipak, ove glasine ne treba uzeti zdravo za gotovo jer se i prošle godine najavljivalo da će Note 5 biti predstavljen već u srpnju, a predstavljen je u kolovozu.

Model bi trebao imati oznaku SM-N930F, a upravo slovo F na kraju označava verziju za europska tržišta, objavljeno je na Twitteru.

Androidcommunity navodi na će novi Galaxy Note 6 imati čak 6 GB radne memorije, a prodavati će se u dvjema varijantama s 64 GB i 128 GB prostora za pohranu. Drugi site, PhoneArena navodi kako će uređaj imati 5.8 inčni Slim RGB  AMOLED zaslon u rezoluciji 1440 x 2560 px.

Samsung Galaxy Note 6 će najvjerojatnije dolaziti s Snapdragon i Exynos chipsetima, ovisno o tržištu, kao što je slučaj s Galaxy S7. I za kraj, uređaj bi trebao imati OIS Plus kameru i na prednjem dijelu i naravno dolaziti će s S Pen stylusom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here