Prednja strana

Prvog dana veljače Microsoft bi trebao predstaviti Lumia 650 pametni telefon baziran na Windows 10 Mobile operativnom sustavu. Po tehničkim specifikacijama ne može se reći da se radi o nekakvom high end uređaju kao što je Lumia 950 XL, već se radi o telefonu iz donjeg cjenovnog ranga, slabijih specifikacija.

Neslužbene tehničke specifikacije, kao i rendere objavio je portal Windowscentral i prema njihovim tvrdnjama Lumia 650 bi trebala imati 5“ zaslon 720p rezolucije, Snapdragon 210 ili 212 procesor, 1 GB radne i 8 GB interne memorije proširive putem SD kartica, 5 MP prednju i 8 MP stražnju kameru.

Ovoj vijesti dodajmo da model Lumia 750 / 850 za kojeg su kružile glasine da će biti predstavljen tijekom MWC 2016 je najvjerojatnije otkazan tako da će Lumia 650 biti posljednji uređaj iz Lumia serije.

Već nekoliko tjedana razni svjetskim portali i blogovi su objavili vijest kako će se fokusirati na razvoj flagship pametnih telefona Panos Panay koji bi trebao biti u sklopu Surface linije proizvoda, a trebao bi izaći u drugoj polovici 2016. godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here