Oppo je još jedan u nizu kineskih brandova koji u svojoj ponudi imaju jeftine mobilne telefone po povoljnim cijenama. Kao i nešto popularniji Xiaomi koji je ranije ovog tjedna predstavio svoj MX 5 model, Oppo je predstavio Mirror 5s pametni telefon koji spada u srednju klasu Androida.

Zanimljivost Oppo Mirror 5s je stražnji poklopac s dijamantnim uzorkom koji podsjeća na plastičnu verziju LG G4.

Novi smartphone ima 5“ dijagonalu zaslona. Rezolucija zaslona je 1280×720 px, a tvrtka se, kao i mnogi drugi, odlučila za isprobani Snapdragon 410 chipset s 4-jezgrenim procesorom.

Tu su još 2 GB radne i 16 GB interne memorije. S obzirom da je Oppo nema namjeru ponuditi varijantu s više interne memorije ona se može proširiti s microSD karticama kapaciteta do 128 GB.

Ostale tehničke specifikacije uključuju 2420mAh bateriju, 8 MP glavnu kameru, 5 MP prednju kameru, podršku za LTE, dual SIM (nano i micro SIM).

Oppo Mirror 5s dolazi s ColorOS 2.1 sustavom, koji je baziran na Androidu 5.1 Lollipop. Dimenzije su 143.4 mm x 71.2 mm x 6.65 mm, a težina  160 g, a uređaj dolazi isključivo u bijeloj boji.

Nažalost, trenutnih informacija o cijenama nema kao ni informacija o raspoloživosti Mirrora 5s po pojedinim svjetskim regijama. S obzirom da se neki Oppo pametni telefoni prodaju i na domaćem tržištu nadamo se da će to biti slučaj i s ovim modelom.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here