OnePlus 5 i iPhone7 Plus stražnja strana telefona

OnePlus je objavio prve fotografije OnePlus 5 na kojima se vidi da dizajneri u toj tvrtki i nemaju previše posla jer su jednostavno kopirali iPhone 7 Plus.

U današnje vrijeme kada novi telefoni izlaze svakodnevno rijetki su oni s unikatnim dizajnom. Možda svega par uređaja u posljednje vrijeme se može pohvaliti originalnošću po pitanju izgleda – Galaxy S8 s svojim Infintiy zaslonom, LG G6 s omjerom stranica 2:1 i Xiaomi Mi Mix s ogromnim ekranom koji se proteže od ruba do ruba prednje stranice.

OnePlus 5 izgleda gotovo posve isto kao iPhone 7 Plus. Osim logotipa teško da bi uočili razliku između ova dva telefona. Zaobljenost rubova je ista, otvor kamera je na istom mjestu iste veličine, flash lampica, antene i mikrofon su na istoj poziciji.

OnePlus 5 će biti službeno predstavljen 20. lipnja, a cijena će biti od 449 US, barem ta cijena stoji na Geekbuying web shopu već posljednjih nekoliko tjedana otkada je mobitel dostupan za predbilježbe.

Tu su navedene i specifikacije koje uključuju 5.5“ ekran u rezoluciji 2560 x 1440 px, 8 GB RAM-a,  Qualcomm Snapdragon 835 čip na 2.35GHz, 23 MP dual stražnju kameru, 16 MP prednju kameru, USB C utor i 4000 mAh bateriju. Nema sumnje da će po tehničkim specifikacijama ovo biti jedan od najmoćnijih Androida na svjetskim tržištima.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here