OnePlus 2 front

Jedan od najočekivanijih phableta u ovoj godine je OnePlus 2 koji je predstavljen krajem prošlog mjeseca.

Ovaj uređaj se odnedavno može pronaći u GearBest web trgovini po cijenama od 464.69 US $ za verziju s 4 GB radne memorije i 64 GB prostora za pohranu podatka, odnosno za 395.99 US $ za verziju s 3 GB radne memorije i 16 GB prostora za pohranu podatka. Uređaj bi trebao u isporuku krenuti početkom rujna.

OnePlus 2 tehničke specifikacije

Po tehničkim specifikacijama OnePlus 2 je u rangu s aktualnim flagship pametnim telefonima poznatijih proizvođača.  Zaslon ima dijagonalu od 5.5 inča rezolucije 1920×1080 px, što daje 401 ppi, a zaštićen je Gorilla Glass zaštitom od grebanja.

OnePlus je u ovaj smartphone ugradio Qualcomm Snapdragon 810 chipset i to poboljšanu 2.1 verziju koja ne bi trebala imati problema s pregrijavanjem kao što je bio slučaj s nekim drugim uređajima koji koriste isti chipset. Navedeni chipset sadrži osmerojezgreni procesor na 1.8 GHz i Adreno 430 grafiku.

S stražnje strane na OnePlus 2 se nalazi 13 MP kamera s OIS-om i dual-flash osvjetljenjem, dok se s prednje strane nalazi kamera s 5 MP senzorom. Dimenzije novog OnePlus phableta su 151.8 x 74.9 x 9.9 mm, a težina je 175 g.

Softver je posebno razvijen OnePlus 2 i radi se o Oxygen OS baziranom na Androidu 5.1 koji korisnicima nudi mnogo veće mogućnosti prilagodbe u odnosu na klasični Android OS.

U GearBestovoj ponudi prodaje se Dual SIM verzija koja je otključana na sve mreže,  a na njihovim stranicama možete pogledati još proizvoda u ljetnoj ponudi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here