Samsungov Galaxy Note 3 - prednja i straznja strana

Najnovija generacija Samsungovog Galaxy Note 3 phableta trebala bi se naći u prodaji od 25. rujna, kada bi se u prodaji trebao naći i  Galaxy Gear Smartwatch.

Specifikacije

Galaxy Note 3 nije veći od prethodne generacije, dakle radi se o modelu s dijagonalom zaslona od 5.7“.  Full HD Super AMOLED zaslon ima rezoluciju od  1080 x 1920 px. Kao i Samsung Galaxy S4 smartphone i ovaj uređaj će, zavisno o tržištu, imati dvije verzije procesora u sebi. U ponudi će biti Note 3 s  quad core  2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 ili 1.9 GHz octa-core procesorom.

Dimenzije Samsung Galaxy Notea 3 su 151.2 x 79.2 x 8.3 mm, a s baterijom teži svega 168 g. 13 MP kamera je opremljena s BSI senzorom, auto fokusom s pametnom stabilizacijom slike i LED flash osvjetljenjem. Glavna kamera će moći snimati full HD videozapise od 60 fps, dok će prednja kamera rezolucije 2 MP moći snimati videozapise do 30 fps.

Galaxy Note 3 dolazi s 3 GB radne memorije i s 32 GB odnosno 64 GB (zavisno o modelu) prostora za pohranu podatka. Obje verzije imaju mogućnost nadogradnje memorije putem SD kartica (do 64 GB). Što se tiče povezanosti, vlasnici ovog phableta će moći koristiti Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, IR LED i MHL 2.0.

I na kraju, ovaj uređaj će dolaziti s redizajniranom S Pen olovkom, koja ima mnogo bolje značajke u odnosu na prethodnu verziju, kojom će se moći bez dodirivanja zaslona upravljati nekim od opcija ovog uređaja putem Air Command kontekstualnog izbornika.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here