Samsungov Galaxy Note 3 - prednja i straznja strana

Najnovija generacija Samsungovog Galaxy Note 3 phableta trebala bi se naći u prodaji od 25. rujna, kada bi se u prodaji trebao naći i  Galaxy Gear Smartwatch.

Specifikacije

Galaxy Note 3 nije veći od prethodne generacije, dakle radi se o modelu s dijagonalom zaslona od 5.7“.  Full HD Super AMOLED zaslon ima rezoluciju od  1080 x 1920 px. Kao i Samsung Galaxy S4 smartphone i ovaj uređaj će, zavisno o tržištu, imati dvije verzije procesora u sebi. U ponudi će biti Note 3 s  quad core  2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 ili 1.9 GHz octa-core procesorom.

Dimenzije Samsung Galaxy Notea 3 su 151.2 x 79.2 x 8.3 mm, a s baterijom teži svega 168 g. 13 MP kamera je opremljena s BSI senzorom, auto fokusom s pametnom stabilizacijom slike i LED flash osvjetljenjem. Glavna kamera će moći snimati full HD videozapise od 60 fps, dok će prednja kamera rezolucije 2 MP moći snimati videozapise do 30 fps.

Galaxy Note 3 dolazi s 3 GB radne memorije i s 32 GB odnosno 64 GB (zavisno o modelu) prostora za pohranu podatka. Obje verzije imaju mogućnost nadogradnje memorije putem SD kartica (do 64 GB). Što se tiče povezanosti, vlasnici ovog phableta će moći koristiti Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, IR LED i MHL 2.0.

I na kraju, ovaj uređaj će dolaziti s redizajniranom S Pen olovkom, koja ima mnogo bolje značajke u odnosu na prethodnu verziju, kojom će se moći bez dodirivanja zaslona upravljati nekim od opcija ovog uređaja putem Air Command kontekstualnog izbornika.

Komentiraj ovaj članak