Rockstar Games je objavio sekciju s čestim pitanjima i odgovorima vezanih za skori dolazak Grand Theft Auta 5 za PC. Najznačajnija vijest je da će igra biti spremna za 27. siječnja iduće godine, za kada je i najavljen njen izlazak. Prije mjesec dana je izašla verzija za Xbox One i PlayStation 4 konzole.

Na stranici Rockstara stoji objava kako rade na završnim dijelovima razvoja PC verzije GTA 5 i kako će ovog tjedna otkriti i sistemske zahtjeve za pokretanje igre. Hvala Vam i vrlo smo uzbuđeni što dovodimo GTA 5 PC igraćoj zajednici, stoji dalje u toj objavi.

Tvrtka je objasnila i proces prijenosa likova s  GTA Online s konzola na PC. Trenutno gameri mogu prebaciti svoj napredak u igri s Playstationa 3 na Xbox One i PlayStation 4, a na isti način će to moći napraviti i za PC verziju. Više informacija o tom procesu možete pročitati na službenim stranicama.

Rockstar je također potvrdio da GTA OnlineHeists će se moći igrati na PC računalima, kao i o first-person modu koji neće biti dostupan za starije konzole, jer Playstation 3 i Xbox 360 imaju preslabi hardware za pokretanje ovog načina igranja. Rockstar je također objavio kako ne misli se u budućnosti fokusirati na first-person igre, nakon upita brojnih fanova vezanih za to. Iz tvrtke smatraju da igrači sami moraju imati mogućnost odabira u kojem modu žele igrati igru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here