MSI AG270 All in one PC

MSI je četvrtak predstavio AG270 – 27 inčni all-in-one PC koji je namijenjen za igranje, odnosno za one koji nemaju vremena (ili volje) za slaganje vlastite gaming konfiguracije.

MSI AG270 – Specifikacije

MSI AG270 će dolaziti u dvije varijante, jedna s Intel Core i7-4860HQ (2.4 GHz, 3.6 GHz) procesorom i GeForce GTX 880M grafičkom karticom s 8 GB GDDR5 VRAM. Druga varijanta će biti nešto slabija, Intel Core i7-4700HQ (2.4 GHz, 3.4 GHz) procesor i GeForce GTX 870M s 3 GB GDDR5 grafikom.

MSI je obje verzije opremio s zaslonima AntiGlare i  Anti-Flicker mat monitorima koji bi nemaju refleksiju i reduciraju titranje, kako bi se mogli koristiti duže vrijeme bez umaranja očiju. Što se tiče radne memorije, oba modela se mogu opremiti s maksimalno 16 GB radne memorije, dok za pohranu podataka mogu se ugraditi čvrst disk kapaciteta do 2 TB, kao i 3 mSATA solid state drivea.

Od ostalih karakteristika izdvajamo Wireless N konekciju, DVD Super Multi optički drive ili Blu-ray snimač, čitač kartica, dva 5W Yamaha zvučnika. S stražnje strane MSI AG270 je opremljen s dva USB 3.0 utora, dva USB 2.0 utora, Ethernet utorom, HDMI izlazom, utičnicom za mikrofon i slušalice, D-Sub portom. S prednje stane nalazi se još i 2MP kamera za video pozive putem Skypea.

Kada će ovaj all-in-one PC stići na svjetska tržišta proizvođač nije specificirao.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here