Maxthon Cloud Browser-4

Prije par mjeseci smo objavili recenziju Maxthon web preglednika za Windows računala. Nedavno je izašla nova verzija ovog preglenika s novim nazivom Maxthon Cloud Browser.

Iz samog naziva se vidi da ovaj put Maxthon je uključio Cloud podršku koja korisnicima omogućava dijeljenje sadržaja putem integriranog Cloud servisa i to na Windows, iOS i Android uređajima.

Opcija „Cloud pish“ omogućava slanje slika, teksta, linkova i videozapisa na „oblak“, kako bi korisnici sadržaju mogli pristupiti s više uređaja.  Dodana je opcija „cloud downloads“ koja omogućava preuzimanje datoteka i njihovo spremanje u sam Cloud servis.

Iako je i u prethodnim verzijama bilo moguće sinkroniziranja favorita ovaj put je to poboljšano. Najveća zamjerka novom Maxthon Cloud Browseru  4 je resetiranje favorita iz prethodnih verzija, što je veliki problem postojećim korisnicima.

Od ostalih značajki, nema velikih promjena, ovaj web preglednik i dalje otvara stranice brže od konkurencije, no primjećuje se usporavanje preglednika ako ima više otvorenih tabova (više od 5) što također zna predstavljati problem.

Maxthon Cloud Browser 4 u sebi ima par odličnih dodataka, poput screen capturea i blokiranja oglasa putem vlastitog Ad Huntera.

Ukoliko ste pobornik popularnih web preglednika (Google Chrome, Mozilla Firefox ili Internet Explorer) onda vas najvjerojatnije ne možemo nagovoriti na instalaciju novog web preglednika, no za sve one koji žele isprobati nešto novo preporučujemo da preuzmete ovaj web preglednik i podijelite vaše mišljenje putem komentara na ovoj stranici.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here