LG Stylus 2 Plus dizajn phableta

LG je na svojim stranicama najavio novi LG Stylus 2 Plus phablet, koji kreće u prodaju u Tajvanu, a uskoro bi se trebao naći i na ostalim svjetskim tržištima među kojima je i europsko.

Nasljednik modela Stylus 2 koji je predstavljen početkom ove godine ima „mnogo bolje performanse u odnosu na svog rođaka“ naveo je LG. LG Stylus 2 dolazi s 1.4GHz Octa-Core procesorom i 5.7“ IPS ekranom u Full HD rezoluciji (njegov prethodnik je imao HD rezoluciju ekrana).

Kamera je također unaprijeđena s 13 na 16 MP, a tu je i prednje flash osvjetljenje za snimanje selfija u mraku. Međutim, navedeno ovisi o regiji pa će se u nekim regijama LG Stylus 2 Plus dolaziti s 13 MP kamerom. Isto vrijedi i za prednju kameru, ovisno o regiji, uređaj će imati ili 5 MP ili 8 MP kameru.

Radna memorija je također povećana s 1.5 GB na 2 GB ili 3 GB (i količna memorije ovisi o regiji), a dolaziti će u varijantama s 16 ili 32 GB ROM memorije uz podršku za SD kartice. Jedan od aduta ovog telefona je novi Android 6.0 Marshmallow operativni sustav i relativno povoljna cijena od oko 300-njak €.  Budući vlasnici će moći odabrati između titan, bijele i smeđe varijante, a treba izdvojiti još i senzor otiska prsta po uzru na aktualni LG-ev flagship G5.

Naravno, od dodatne opreme tu je i stylus olovka koja bi trebala pomoći pri korištenju aplikacija kao što su Quick Memo,  Off Memo i Pen Keeper. Dimenzije novog LG-ovg telefona su 155 x 79.6 x 7.4mm, a težina je 145g.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here