G3 Stylus prednja strana

LG G3 Stylus će uskoro krenuti u prodaju. Iako se očekivalo da bi phablet mogao imati specifikacije slične kao i originalni G3, uz dodatak  Stylus olovke, Stylus će imati nešto slabiji hardware.

LG je danas, nekoliko dana prije službenog predstavljanja na IFA 2014 sajmu, objavio specifikacije ovog uređaja. Dok originalni G3, čiju recenziju možete pročitati ovdje,  ima quad-core 2.5GHz Snapdragon 801 chipset i 5.5 inčni Quad HD zaslon, Stylus verzija unatoč zaslonu iste veličine ima rezoluciju od samo 960 x 540 px. Procesor je također dosta slabiji quad-core na 1.3GHz uz dodatak 1 GB radne memorije. Interna memorija je smanjena na 8 GB, no ona se može proširiti putem SD kartica.

LG G3 stylus ima 13 MP glavnu kameru, 1.3MP prednju kameru i 3000 mAh bateriju. Nedostatak je i to što ovaj uređaj neće podržavati LTE mreže. Dakle, specifikacije su daleko ispod očekivanja, no zato bi i cijena mogla biti dosta niža, barem tako tvrdi proizvođač. Dobra vijest je što G3 Stylus dolazi s novim Android 4.4.2 KitKat OS-om.

Početak prodaje najavljen je za rujan i to u Brazilu, dok bi potom na red trebali doći Azija i Afrika. Hoće li se LG G3 Stylus prodavati i u Europi zasada nije poznato.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here