WhatsApp na mobitelu

WhatsApp je danas najpopularnija aplikacija za dopisivanje na mobilnim uređajima. Nedavno je uvedena značajka „Delete for anyone“ koja služi da izbrišete poslanu poruku, za što imate rok od 7 minuta.

Ako u tom vremenu izbrišete poslanu poruku, ona ne bi trebala biti vidljiva primatelju, osim ako je primatelj već nije pročitao.

Međutim, postoji način kako ipak doći do izbrisane poruke. Sve izbrisane poruke se mogu pronaći u zapisu o obavijestima u uređaju, neovisno da li ju je pošiljatelj izbrisao. Za tu namjenu potrebno je instalirati aplikaciju Notification History koje se može pronaći na Google Play-u. Ova aplikacija ima mogućnost prikazivanja povijesti svih obavijesti, uključujući i onih s WhatsAppa, putem widgeta no početnom ekranu.

No, postoje nekoliko ograničenja. Prvo ograničenje je što ova aplikacija čuva povijest obavijesti sve dok se mobilni uređaj ne resetira. Isto tako na ovaj način se može vidjeti do prvih 100 znakova poruke, ali isključivo teksta, dakle bilo kakva poruka koja sadrži sliku ili video neće biti vidljiva. Opcija je dostupna korisnicima koji koriste operativni sustav Android 7.0 i noviji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here