iPhone 7s prednja i stražnja strana

Osim iPhone 8 Apple će ove godine predstaviti i iPhone 7s kao i njegovu veću inačicu iPhone 7s Plus. Već duže vrijeme se špekulira o dizajnu iPhonea 8, dok 7s modeli i nisu u fokusu javnosti.

Po dizajnu 7s i 7s se neće previše razlikovati od lanjskih odnosno preklanjskih modela, no prema prvim fotografijama aluminijski pokrov će biti zamijenjen s staklenim.

Pretpostavlja se da će i ovaj model imati stereo zvučnike, od kojih će jedan biti smješten na dnu dok drugi i otvoru za slušalicu. Na prednjem dijelu je tu i dalje tipka „Home“ s Touch ID značajkom odnosno senzorom otiska prsta, dok na iPhone 8 ta tipka će biti zamijenjena onom virtualnom.

Tipka Home s touch id

Novina je podrška za bežično punjenje, a Apple će najvjerojatnije bežični punjač prodavati zasebno isto kao i drugi proizvođači.

Prve fotografije otkrivaju da Plus model ima dvije kamere na stražnjoj strani koje smještene horizontalno, a na vertikalno kao što je slučaj na iPhone 8.  iPhone 7s i 7s Plus bi trebali izaći u rujnu, dakle nekoliko tjedana prije „osmice“.

Otvor kamere

OLED ili LCD?

Dijagonala zaslona bi trebala ostati ista, no zasada nije poznato hoće li i ovaj telefon imati OLED ekran ili će Apple ostati vjeran LCD-u. Već je poznato da iPhone 8 će imati OLED ekran, no hoće li proizvođači ovih panela moći zadovoljiti potražnju ostaje tek za vidjeti.

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here