iPhone 8 grba kamere

Prema raznim glasinama koje ovih dana kruže bespućima interneta iPhone 8 će imati stakleni pokrov i na stražnjoj strani.

Ekipa iz Engadgeta se dokopala CAD datoteke koja sadrži detaljne nacrte kućišta novog iPhonea 8. Prema tom nacrtu napravljeni su renderi iz kojih je vidljivo da telefon neće biti pretjerano redizajniran u odnosu na iPhone 7 i starije 6S.

Na renderu je vidljiva i grba dual kamere na kojoj će se nalaziti i flash svjetlo. iPhone 8 će biti nešto veći u odnosu na prethodnu generaciju – obični model će imati 5 inčni zaslon, dok će Plus varijanta imati 5.8 inčni.

Iz rendera se ne može otkriti da li će se zaslon protezati preko cijele prednje strane mobitela kao što je slučaj s Galaxy S8 i njegovim „Infinity“ zaslonom, a prema nacrtu ovogodišnji model bi trebao biti čak i nešto deblji od prošlogodišnjeg.

Bočne strane

Treba imati na umu da postoji mogućnost da ovi renderi ne odgovaraju stvarnom dizajnu iPhonea 8 ili da će Apple ipak promijeniti dizajn telefona s obzirom da je do predstavljanja ostalo još nekoliko mjeseci.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here