HTC One M9e izgled

Nakon modela HTC One M9+ koji je nedavno predstavljen u Kini, iz HTC-a su najavili kako će izbaciti i još jednu verziju pametnog telefona baziranu na aktualnom tvrtkinom flagshipu – HTC One M9e. Pomalo je čudno što tvrtka misli plasirati još jedan uređaj u mid-range klasi s obzirom da u njoj već imaju nekoliko modela poput HTC Desire 620 i Desire 820

HTC One M9e – plastično kućište, 5.2 inčni Quad HD zaslon, 3 GB radne memorije

Ova verzija bi trebala biti nešto povoljnija od originalnog M9 modela, a bila bi napravljena od plastike. Osim toga i specifikacije bi trebale biti nešto slabije, no ne mnogo.

Ekipa iz Engadget-a je objavila neke od specifikacija ovog uređaja. Navedeno je kako bi HTC One M9e trebao imati 5.2 inčni zaslon u  Quad HD rezoluciji (2560 x 1440 px), dakle isti onaj koji se nalazi na One M9+ modelu. Za razliku od ovog modela, M9e neće imati Duo kameru, no ostale specifikacije bi trebale biti iste.

Unutra bi se trebao nalaziti  2.2GHz octa-core MediaTek procesor, 3 GB radne memorije. S prednje strane bi se trebala nalaziti UltraPixel kamera, dok bi HTC One M9e na stražnjoj strani trebao imati 20 MP kameru s dual-tone flash LED osvjetljenjem. Kolika je veličina interne memorije i da li će ovaj pametni telefon imati podršku za SD kartice trenutno nije poznato.

Pretpostavlja se da će ovaj model biti također dostupan isključivo na azijskim tržištima, kao što je slučaj s HTC One M9+ modelom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here