Ht podrška

Hrvatski Telekom je vodeći sponzor hrvatskog nogometa kroz hrvatsku nogometnu reprezentaciju i Hrvatski Telekom Prvu ligu (HNL), potpisao je dugoročne ugovore s četiri najveća hrvatska nogometna kluba – GNK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk Split, HNK Rijeka i NK Osijek kako bi ih dodatno podržao u njihovim nastupima u europskim natjecanjima. Na taj način Hrvatski Telekom nastavlja s dodatnom podrškom hrvatskog nogometa i klubova kroz koje su stasali današnji reprezentativci, a temelj su za podizanje novih talenata koji će činiti novu generaciju Vatrenih.

Zahvaljujući proširenoj suradnji s četiri najveća hrvatska nogometna kluba, obožavatelji nogometa će od ove godine samo na MAXtv-u moći pratiti sve kvalifikacijske utakmice hrvatskih klubova u borbi za europske lige. Također, ekskluzivno na MAXtv-u od ove godine moći će se pratiti borbe domaćih klubova u UEFA Europskoj ligi.

Hrvatski Telekom iznimno je ponosan na podršku koju daje hrvatskom nogometu. Domaći klupski nogomet kolijevka je Vatrenih, što najbolje ilustrira činjenica da su čak 20 od 23 srebrna Vatrena iz Rusije iskustvo stekli trčeći upravo po travnjacima Hrvatski Telekom Prve lige. Tako je primjerice Josip Pivarić ostvario čak 169 nastupa u HNL-u, Danijel Subašić njih 136, Domagoj Vida je odigrao 134 utakmice HNL-a, Mario Mandžukić njih 132, Andrej Kramarić njih 128, Luka Modrić čak 112 utakmica, a Šime Vrsaljko 90 utakmica. Viceprvaci svijeta, dok su igrali u Hrvatskoj, bili su čak 43 puta prvaci Hrvatske Telekom Prve lige (HNL), a 27 puta osvojili su Hrvatski nogometni kup.

„Hrvatski Telekom oduvijek je uz hrvatski nogomet, što je pokazao u posljednjih sedam godina u kojima je kao sponzor podržao i promovirao domaće igrače. Koliko se ulaganje u hrvatski nogomet isplati pokazuje sjajni uspjeh ove generacije Vatrenih u Rusiji. Ono što osobito veseli jest činjenica da hrvatski nogomet ima osiguranu budućnost, a uz nadolazeće buduće zvijezde poput Lovre Majera, Nikole More, Ante Ćorića, Josipa Brekala, Michele Šega, Nikole Vlašića, Petra Bočkaja i druge uvjereni smo da je ona blistava. Hrvatski Telekom nastavlja s podrškom hrvatskom nogometu i stasanju nove generacije Vatrenih“, izjavio je Richard John Brešković, direktor marketinga Hrvatskog Telekoma.

Posljednjih sedam godina HT je ponosni sponzor hrvatskog nogometa kroz sponzorstvo hrvatske nogometne reprezentacije i Hrvatski Telekom Prve lige (HNL) i nastavlja s ulaganjem u podršku mladim talentima i nacionalnoj ligi. Hrvatski Telekom je omogućio da korisnici MAXtv-a i sljedeće tri natjecateljske sezone prate sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige (HNL).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here