Idući mjesec u prodaju kreće redizajnirani HP Pavilion x360 konvertibilni laptop koji će i dalje dolaziti u 11“, 14“ i 15.6“ formatu.

Ukoliko su vam preskupi ostali laptopi ovog proizvođača poput Spectre x360 ili gamerskog Omena ovi modeli bi mogli biti upravo za vas jer početna cijena je već oko 400 US $, dakle oko 2650 kn.

Svi modeli su „zapakirani“ u plastično kućište u srebrnoj, plavoj i zlatnoj boji. Same konfiguracije su brojne, tako 11“ Pavilion x360 dolazi s Intel Pentium Silver procesorom i 256 GB SSD-om.

14“ verzija  HP Pavilion x360 može biti opremljena s Intel Core i7 procesorom sedme generacije, no u ponudi će biti i slabiji procesori. Ovaj model može biti opremljen s 1TB HDD i 512 GB SSD-om, a ima i zasebnu grafiku u obliku NVIDIA GeForce MX250 kartice. Posebnost je što ovaj model može biti opremljen s senzorom otiska prsta za zaključavanje laptopa.

Mnogima najzanimljiviji je 15.6“ Pavilion x360, koji će isto kao i manji model moći imati Intel Core i7 procesor, ali 2TB HDD u i 512 GB SSD. Ovaj laptop će dolaziti s AMD Radeon 535 grafičkom karticom.

Na sva tri modela baterija bi trebala izdržati preko 10 sati korištenja, a zajedničko je i to da se mogu koristiti u četiri položaja – laptop, tablet, stajaće i šator, kao i da svi imaju ekrane u Full HD rezoluciji.

IzvorHP
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", oduševljenik tehnološkim inovacijama, posebno gadgetima s ekranima. Ovo kreativno pero stvorilo je tisuće članaka i desetke recenzija, kojima je prenio svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here