Početna Hardware Stiže nova HP Pavilion x360 serija laptopa

Stiže nova HP Pavilion x360 serija laptopa

Idući mjesec u prodaju kreće redizajnirani HP Pavilion x360 konvertibilni laptop koji će i dalje dolaziti u 11“, 14“ i 15.6“ formatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko su vam preskupi ostali laptopi ovog proizvođača poput Spectre x360 ili gamerskog Omena ovi modeli bi mogli biti upravo za vas jer početna cijena je već oko 400 US $, dakle oko 2650 kn.

Svi modeli su „zapakirani“ u plastično kućište u srebrnoj, plavoj i zlatnoj boji. Same konfiguracije su brojne, tako 11“ Pavilion x360 dolazi s Intel Pentium Silver procesorom i 256 GB SSD-om.

14“ verzija  HP Pavilion x360 može biti opremljena s Intel Core i7 procesorom sedme generacije, no u ponudi će biti i slabiji procesori. Ovaj model može biti opremljen s 1TB HDD i 512 GB SSD-om, a ima i zasebnu grafiku u obliku NVIDIA GeForce MX250 kartice. Posebnost je što ovaj model može biti opremljen s senzorom otiska prsta za zaključavanje laptopa.

Mnogima najzanimljiviji je 15.6“ Pavilion x360, koji će isto kao i manji model moći imati Intel Core i7 procesor, ali 2TB HDD u i 512 GB SSD. Ovaj laptop će dolaziti s AMD Radeon 535 grafičkom karticom.

Na sva tri modela baterija bi trebala izdržati preko 10 sati korištenja, a zajedničko je i to da se mogu koristiti u četiri položaja – laptop, tablet, stajaće i šator, kao i da svi imaju ekrane u Full HD rezoluciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
IzvorHP
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Nema komentara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here