HP EliteBook 1030 naprijed

HP je omogućio prednarudžbe na novi model EliteBook 1030 prijenosnika, nasljednika modela EliteBook 1020. Ovaj prijenosnik dolazi s Intel Core M Skylake procesorom (6. generacije) i prodavati će se po početnoj cijeni od 1250 US $.

Maksimalno podržava do 16 GB radne memorije, a isporučivati će se s SSD-ovima kapaciteta od 256 ili 512 GB. 4-čelijska baterija bi trebala izdržati do čak 13 sati neprekidnog korištenja, odnosno trebala bi imati do 40 % bolju autonomiju u odnosnu na svog prethodnika.

HP EliteBook 1030 je opremljen Premium tipkovnicom s pozadinskim osvjetljenjem otpornom na tekućinu i ClickPadom koji prepoznaje geste podržane u Windows 10 operativnom sustavu.

HP EliteBook 1030 straga

Zanimljivo je da laptop nema nikakve ventilatore, tako da je potpuno bešuman u svom radu. Za spajanje drugih uređaja EliteBook 1030 opremljen je s dva USB 3.0 utora, jednim USB tip C utorom i HDMI video izlazom.

Dijagonala ekrana je 13.3 inča, a postoje varijante s FHD i QHD+ rezolucijom, a ova potonja je uz to i osjetljiva na dodir. Prvi kupci bi svoje primjerke trebali dobiti krajem ovog mjeseca.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here