Nvidia Shield tablet

Nvidia Shield je tablet namijenjen prvenstveno onima koji žele svoj tablet koristiti za igranje raznih igara. Na stranici evleaks su objavljene prve fotografije tog tableta i na njima se može vidjeti da će vlasnici moći igrati atraktivne naslove poput Portala i Half Lifea 2.

Što ste tiče hardwarea Shield Tablet bi trebao imati 7.9“ zaslon rezolucije 2048 x 1536 px, Tegrin K1 procesor, 2 GB radne memorije i 16 GB prostora za pohranu podataka. Od ostalih karakteristika spominju se stražnja kamera od 8 MP, kao i 4.8 MP kamera s prednje strane tableta, te povezivanje putem wirelessa i Bluetootha.

Dakle, ove specifikacije su nešto drukčije od onih koje su objavljene prije par mjeseci kada se spominjalo kako će Nvidia Shield tablet imati 4 GB radne memorije i zaslon  rezolucije 1440 x 810 px.

Jedno je ipak sigurno, a to je da će ovaj tablet imati mogućnost streamanja igara s PC računala. Pretpostavlja se da bi Shield trebao biti predstavljen još ovaj mjesec, kada bi trebale biti objavljene informacije i o cijeni i raspoloživosti po pojedinim tržištima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here