Samsung Galaxy dizajn

Prema nekim glasinama dizajn novog  Galaxyja S7 se neće razlikovati mnogo u odnosu na dizajn njegovog prethodnika Galaxyja S6. Mobitel bi trebao izaći u prvom kvartalu iduće godine i to u dvije verzije obična i Edge s zakrivljenim zaslonom.

Prema tim informacijama Samsung će na ovaj način znatno uštedjeti na proizvodnji, jer će moći koristiti kalupe od prošlogodišnjeg modela, a razliku u cijeni će uložiti u razvoj novih značajki i tehnologija. Jedna od tih tehnologija je i zaslon osjetljiv na jačinu pritiska prsta, koji je najavljen i za Sony Xperia Z6 smartphoneu.

Pročitaj još: Samsung Galaxy A9LG V10 – novi konkurent Galaxy S6 edge +

Isti dizajn najvjerojatnije neće uvelike utjecati na prodaju Samsung Galaxyja S7 jer i ostale tvrtke obično zadržavaju isti ili vrlo sličan dizajn po dvije ili više generacije, pa se tako iPhone 6s i njegov veći blizanac iPhone 6S Plus ne razlikuju mnogo od prethodne generacija.

Isto vrijedi i za još neke tvrtke poput Sonyja koji praktički isti dizajn u Xperia Z seriji njeguje već duže vrijeme, a tajvanski HTC je blago redizajnirao One M9 u odnosu na One M8.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here