Cube iwork8 Ultimate tablet naslovna

Cube iwork8 Ultimate je jedan od najjeftinijih tableta s Windows 10 operativnim sustavom.

Na prednjem dijelu tableta se nalazi 8 inčni IPS zaslon rezolucije 1280 x 800 px pokraj kojeg se nalazi 2 MP kamera za selfije i video pozive.

Cube iwork8 Ultimate je baziran na 64 bitnom Intel Atom x5-Z8300 chipsetu s četiri jezgre na 1.44 GHz u kombinaciji s Intel HD Graphics Gen 8 grafičkim čipom koji bi trebao omogućiti solidne performanse u igrama i s 2 GB DDR3L memorije. Ova konfiguracija bi trebala zadovoljiti i one malo zahtjevnije korisnike.

Pohrana se vrši na 32 GB interne i do 32 GB memorije na SD kartici. I na stražnjoj strani Cube iwork8 Ultimate ima 2 MP kameru koja može poslužiti za fotografiranje kada vam ni jedan drugi uređaj nije pri ruci.

Cube iwork8 Ultimate dimenzije

Tablet dolazi s novim Windowsima 10, a putem Windows storea možete preuzeti aplikacije. Što se tiče povezivosti vlasnici ovog tableta imaju mogućnost korištenja Wi-Fi konekcije, USB OTG-a putem kojeg mogu spojiti i USB stick, tipkovnicu ili miša, a tu je i HDMI utor pomoću kojeg se Cube iwork8 Ultimate spaja i s televizijskim prijemnikom. Baterija od 3300 mAh bi trebala trajati do 3 sata reprodukcije videa.

Cube iwork8 Ultimate se prodaje po vrlo povoljnoj cijeni od samo 84.89 US $, dakle nešto više od 600 kn. Detaljnije o ovoj ponudi možete pronaći na GearBestovoj stranici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here