Popularni cloud servis Box nudi 50 GB prostora novim korisnicima. Na stranici  za prijavu stoji kako ovu ponudu sponzorira Dell, no ne piše da je potrebno imati Dell računalo ili neki drugi proizvod da bi se iskoristila ova ponuda, tako da svi mogu iskoristi ovu akciju.

Zasad nema informacija dokada će ova ponuda trajati, tako da savjetujemo svim zainteresiranima da što prije prijave na Box, ukoliko imate potrebu za dodatnim gigabajtima u „oblacima“.

Ovo nije prvi put da Box nudi slične akcije, tako su prije godinu dana svi korisnici koji su instalirali Android aplikaciju dobivali također 50 GB besplatnog prostora.

Za one koji ne znaju Box je jedan od prvih cloud servisa za pohranu podataka i pristupa mu se isključivo putem web sučelja (na računalima). Putem drag and drop opcije vaše podatke možete jednostavno prebaciti u Box.

 

Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here