ASUS MG278Q monitor

Za sve one koje vole igrati igre iz ASUS-a stižu novi monitor dizajniranih posebno za tu namjenu s bržim vremenom odaziva.

ASUS MG278Q je najnoviji monitor u MG seriji, a radi se o modelu s 27 inčnom dijagonalom i WQHD 2560 x 1440 px rezolucijom. Vrijeme odaziva MG278Q je samo 1 ms, a monitor ima i  refresh rate od 144Hz. Ovakvo vrijeme odaziva bi moglo biti vrlo važno za sve koji vole igrati FPP igre.

Kako bi igranje satima bilo što ugodnije tu je i Ultra-Low Blue Light i Flicker-Free tehnologija koja bi trebala manje zamarati oči korisnika, dok putem GameVisual tehnologije svaki igrač može odabrati jedan od šest unaprijed definiranih preseta.

Kontrast ovog monitora je 100,000,000:1, maksimalna svjetlina je 350cd/m² dok su kutovi gledanja 70°(H) / 160°(V). Za spajanje s računalom koristi se HDMI ili DVI port, a monitor je opremljen utorom za slušalice, kao i s dva USB 3.0 utora koji mogu poslužiti za punjenje uređaja. Osim navedenog, ASUS MG278Q ima i dva 2W zvučnika koji mogu poslužiti u nuždi ako vam slušalice nisu pri ruci.

Dimenzije monitora su 625 x 563 x 233 mm u što je uključen i stalak, a težina je 7.65 kg.
Više informacija o ovom monitoru možete pronaći na službenoj ASUS-ovoj stranici.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here