Summair light USB ventilator i laptop

Arctic je i ove godine za vruće ljetne mjesece izbacio novi USB ventilator pod nazivom Summair Light.

Ovaj portabilni ventilator predstavlja idealno osvježenje za kuću, ured ili za putovanje. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu može se lako prenositi i idealan je za poslovni put ili odmor.

USB ventilator

I ovaj ventilator kao i Arctic Breeze Color ima promjer elise od 92 mm, no potpuno drukčiji dizajn. Summair Light je zaštićen rešetkom i može se podesiti na brzine vrtnje od 900 do 2100 RPM.

Uz pomoć fleksibilnog stalka može se podesiti kut odnosno smjer puhanja, a za lakše prenošenje u paketu s ventilatorom dolazi i transportna torbica. S računalom ili prijenosnom baterijom se spaja putem USB 2.0 kabela.

Summair Light torbica

Dimenzije ventilatora su 113 mm x 115.2 mm x 36.8 mm , a težina je 120 g. Summair Light se može nabaviti na Arcticovim stranicama, kao i kod njihovih partnera Computer Emporium, TNTRADE.CZ  kao i na Amazonu. Cijena ovog gadgeta je 12 €.

Saša Urličić
Urednik i kreativni um tech bloga "Vidi više", zaljubljenik u tehnološke inovacije, posebno gadgete s ekranima. Ovo kreativno pero je napisalo mnogo članaka i recenzija, kojima je prenijelo svoju strast prema tehnologiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here