ARCTIC Accelero S3 – Pasivni cooler grafičke kartice

ARCTIC Accelero S3 je novi pasivni cooler koji može ohladiti i najzahtjevnije grafičke kartice. Ovaj model je nasljednik popularnog modela S1 PLUS, a zahvaljujući novom inovativnom dizajnu Accelero S3 može ohladiti modele grafičkih kartica poput AMD Radeon R7-260X ili Nvidia GeForceGTX 660.

Dizajn i specifikacije

Inače tvrtka ARCTIC je jedan od tržišnih lidera u području rješenja za hlađenje računala, a novi dizajn stražnje strane coolera omogućava hlađenje matične ploče i svih ostalih komponenti okolo grafičke kartice, kao i lakšu instalaciju komponenti.

- Oglas -

Do sada za pričvršćivanje komponenti za hlađenje bilo je potrebno koristiti termalno ljepilo, no s novim načinom pričvršćivanja stražnje strane Accelero S3 coolera to više nije potrebno. Velika je prednost što nakon uklanjanja ovog hladnjaka ne ostaju tragovi termalnog ljepila na samoj grafičkoj kartici.
Svima kojima smeta buka ventilatora sigurno će se svidjeti ovaj bešumni pasivni hladnjak koji drži radnu temperaturu grafičke kartice na razumnom nivou.

Dimenzije coolera su 230 x 135 x 42 mm, dok su dimenzije heatsinka 218 x 98 x 43 mm. Kapacitet hlađenja je do 135 Watta u pasivnom modu i do 200 Watta u Turbo modu.

ARCTIC Accelero S3 se može naručiti na službenoj stranici proizvođača po cijeni od 44.99 €, a proizvod dolazi s 6 godina jamstva.

Oglas
Saša Urličić
Osnivač i glavni urednik bloga Vidi više. Zaljubljenik u tehnologiju posebno u gadgete s ekranima.

Vezani članci

GeForce GTX 1660 Ti krenula u prodaju

Nvidia je objavila da je GeForce GTX 1660 Ti grafička kartica od sada u...

Rashladite se uz Arctic Summair Light USB ventilator

Arctic je i ove godine za vruće ljetne mjesece izbacio novi USB ventilator pod...

Nvidia GeForce GTX 1050 i GTX 1050 Ti specifikacije grafičkih kartica

Nvidia je najavila skori izlazak dviju novih high-end grafičkih kartica namijenjenih okorjelim gamerima -...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Možda vas zanima

Aktualno

Samsung Galaxy A52s specifikacije

Samsung Galaxy A52s je novi telefon iz srednjeg ranga Androida s kojim će tvrtka pokušati konkurirati Xiaomi i OnePlus telefonima. Smartfon je nadogradnja Galaxy A52...

Redmi 10 – Novi cjenovno pristupačni Xiaomi pametni telefon

Ranije ovog proljeća Xiaomi je predstavio Redmi Note 10 kao jednog od cjenovno najpristupačnijih telefona s cijenom od oko 1400 kn. Sada je došlo vrijeme...

Google Pixel 5a će biti jeftiniji od Pixela 4a

Google bi trebao krajem ovog mjeseca predstaviti Pixel 5a, prema nekim najavama službeno predstavljanje bi se trebalo održati 26.kolovoza. Jedan od najočekivanijih Android telefona...