ARCTIC Accelero S3 Cooler za grafičku karticu

ARCTIC Accelero S3 je novi pasivni cooler koji može ohladiti i najzahtjevnije grafičke kartice. Ovaj model je nasljednik popularnog modela S1 PLUS, a zahvaljujući novom inovativnom dizajnu Accelero S3 može ohladiti modele grafičkih kartica poput AMD Radeon R7-260X ili Nvidia GeForceGTX 660.

Dizajn i specifikacije

Inače tvrtka ARCTIC je jedan od tržišnih lidera u području rješenja za hlađenje računala, a novi dizajn stražnje strane coolera omogućava hlađenje matične ploče i svih ostalih komponenti okolo grafičke kartice, kao i lakšu instalaciju komponenti.

Do sada za pričvršćivanje komponenti za hlađenje bilo je potrebno koristiti termalno ljepilo, no s novim načinom pričvršćivanja stražnje strane Accelero S3 coolera to više nije potrebno. Velika je prednost što nakon uklanjanja ovog hladnjaka ne ostaju tragovi termalnog ljepila na samoj grafičkoj kartici.
Svima kojima smeta buka ventilatora sigurno će se svidjeti ovaj bešumni pasivni hladnjak koji drži radnu temperaturu grafičke kartice na razumnom nivou.

Dimenzije coolera su 230 x 135 x 42 mm, dok su dimenzije heatsinka 218 x 98 x 43 mm. Kapacitet hlađenja je do 135 Watta u pasivnom modu i do 200 Watta u Turbo modu.

ARCTIC Accelero S3 se može naručiti na službenoj stranici proizvođača po cijeni od 44.99 €, a proizvod dolazi s 6 godina jamstva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here