U samo sedam dana otkada je izašao novi nastavak Angry Birdsa, igra je preuzeta 20 milijuna puta objavio je Rovio na svom blogu.

Samim time Angry Birds 2 se u ovom trenutku nalazi među najpopularnijim aplikacijama u više od 100 država kako na iOS-u tako i na Android platformi.

Samo u prvih 12 sati Angry Birds 2 je preuzet preko milijun puta, a u prva tri dana od izlaska oko 10-ak milijuna ljudi je zaigralo ovu popularnu igru. Igrači su ovaj nastavak ocijenili s solidnom ocjenom 4.5 zvjezdice.

Način igranja se nije mijenjao, većina ptica je poznata od prije, a za one koji nisu igrali do sada ovu popularnu franšizu (zar ima takvih?) Rovio je napravio nekoliko uvodnih „tutorial“ nivoa.

Za razliku od prethodnih nastavaka koji su bili potpuno besplatni, Angry Birds 2 je uveo novinu da nakon izgubljenih pet života možete sačekati 30 minuta kako bi dobili novi život ili platiti kako bi nastavili igrati, a alternativno možete pogledati oglas što će također biti nagrađeno dodatnim životom. Dakle, koncept je isti kao kod većine freemium igara u kojima možete besplatno igrati igru, no za ozbiljniji napredak potrebno je izdvojiti nešto novca.

Ukoliko želite i vi zaigrati Angry Birds 2, igru možete preuzeti na App Storeu ili Google Play trgovini ovisno koji uređaj posjedujete.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here